Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 35 min
Klar på: 45 min

Pair this delicious dish with a risotto and a nice bottle of wine. This Italian favorite is easy to make and sure to impress your guests.

Ingredienser

  • 500 gram kyllingebryst skæres i tern
  • olivenolie
  • salt og peber
  • karry
  • 1/2 liter mælk
  • et par teske karrypasta
  • forårsløg
  • maizena
  • 4 spsk creme fraiche

Instruktioner

  1. Start med at skære din kylling i tern. Herefter kommer du den i en skål. Bland din marinade bestående af olivenolie, karry, salt og peber, og hælder det over din kylling. Lad det trække i 10-15 minutter.
  2. Snit dine forårsløg fint og kom dem i en skål, sammen med mælk, salt, peber og din karrypasta. Bland det sammen og kom det herefter over din kylling.
  3. Hæld det hele i din pande og kør i 15 minutter med arm. Tilsæt en smule maizena for at jævne saucen.
  4. Til sidst kommer du 4 spsk creme fraice i din actifry og lad det hele køre i 10 minutter til. Smag til med salt og peber.
  5. Server din kylling i karry, sammen med friske grøntsager og kogte ris. Velbekomme.